Nieuws

Sterkste drager op de markt

Sterkste drager op de markt

De sterkste drager op de markt met unieke functies om veilig te laden op het dak. We lanceren momenteel de volgende generatie van onze dakuitrusting, waar design, functie en innovatie elkaar ontmoeten.Onze Work Bar imperiaals zijn ontwikkeld voor zware omstandigheden en ze zijn bestand tegen een grote lading, waardoor ze de sterkste dragers zijn op de markt. De robuuste constructie is bijzonder sterk en de imperiaals zijn ook stiller dan de vorige generatie. De imperiaals hebben ook slimme en unieke functies die het laden vereenvoudigen en ruimte bieden voor stijlvolle en hoogwaardige installaties door de kabels in de imperiaal te verbergen. 

BEWEZEN DUURZAAM TE ZIJN

De opname is onder gecontroleerde omstandigheden uitgevoerd door professionals. Probeer niet om de inhoud van de video te reproduceren.

INNOVATIEVE ACCESSOIRES MET UNIEKE FUNCTIES

Onze gepatenteerde Flex List, die is aangebracht in de imperiaal, biedt de mogelijkheid accessoires in en uit te laden zonder dat u moet snijden in de lijst of deze moet verwijderen.

De wingbars kunnen eenvoudig aan het voertuig worden bevestigd met een op maat gemaakte rubberen afstandhouder voor een optimale pasvorm. De hoogte waarop de imperiaal is gemonteerd, wordt afgesteld met duidelijke hoogte-indicaties om de imperiaals op dezelfde hoogte te plaatsen. De behuizing beschermt tegen water en biedt de mogelijkheid kabels van werk- en waarschuwingslichten te verbergen.


We introduceren ook unieke accessoires voor de imperiaals waarmee u uw lading eenvoudig op het dak kunt bevestigen. Onze nieuwe ladingstoppers kunnen eenvoudig in de gewenste positie worden gedraaid. Ze kunnen ook achteraan op de imperiaal worden opgeborgen, zodat ze niet in de weg zitten wanneer u ze niet gebruikt. Wij bieden ook hijsogen aan die zonder demontage van de eindkap kunnen worden gemonteerd en eenvoudig zijwaarts in de gewenste positie geschoven.

U kunt de accessoires combineren met spanbanden of spanriemen voor een nog veiligere bevestiging op het dak.

Vind hier dakrails voor uw automodel

producten in de post
loader