Omvormers

Het is raadzaam een stroomomzetter te gebruiken in uw bestelwagen om 230V elektrische producten van stroom te kunnen voorzien. Inverter, omzetter, converter en soms ook omvormer zijn allemaal woorden met dezelfde betekenis: Een apparaat dat een gelijkstroom van een batterij (DC) omzet in wisselstroom (AC). De inverters van Work Systems hebben altijd een zuivere sinusgolf, waardoor het risico van schade aan gevoelige elektronica wordt beperkt.

Omvormer PROwatt 700i/12v

De PROwatt-inverter is een 12- V DC-serie met een zuivere sinusgolf van 700 watt. Op de digitale display leest u makkelijk de accuspanning, vermogenscyclus en mogelijke storingscodes af.
342
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Omvormer PROsine 1800i/12V

Deze beproefde omvormer heeft een draaibaar display voor een snelle aflezing en controle.
1 017
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Omvormer Cotec SE-400, 12 V

De COTEC omvormer is een 12- V DC-serie met een zuivere sinusgolf van 400 watt. Deze werkt perfect met elektrisch handgereedschap.
192
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Omvormer PROwatt 1400i/12v

De PROwatt-omvormer is een 12- V DC-serie met een zuivere sinusgolf van 1400 watt. Op de digitale display leest u makkelijk de accuspanning, vermogenscyclus en mogelijke storingscodes af.
568
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Clayton LPS 2500W

Clayton LPS 2500w - Is een alles-in-één systeem met accu, alternator en acculader
2 476
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Omvormer 2000W 12V zuivere sinusgolf

De Carspa PX2000-12V spanningsomvormer - omvormers met zuivere sinusgolf bieden een uitstekende kwaliteit en beschermen uw favoriete gereedschap tegen andere gevoelige belastingen.
475
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

Over Work System

WIJ VERKOPEN UITSLUITEND AAN ZAKELIJKE KLANTEN ZOALS BEDRIJVEN, VZW’S EENMANSZAKEN OF OVERHEIDSDIENSTEN. WIJ VERKOPEN NIET AAN PARTICULIEREN/CONSUMENTEN!

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichtingen voor bedrijfswagens en andere servicewagens. De meeste van onze oplossingen worden lokaal geproduceerd in de regio Småland in Zweden. Småland is niet alleen een bekende Zweedse vakantiebestemming en de bestemming van Astrid Lindgren’s boeken over Pippi Langkous, maar de regio staat ook bekend om het ondernemend en innovatieve denkvermogen van mensen. De mogelijkheden om lokaal samen te werken met leveranciers hebben grotendeels bijgedragen aan het succes van ons bedrijf.

In Småland hebben we alles gevonden wat we nodig hadden om succesvol onze eigen onderneming te starten. Onze families en vrienden hebben vele nachten met ons samen doorgebracht en aan onze ideeën meegewerkt en we zijn hen eeuwig dankbaar voor hun steun. Op dit moment hebben we 50 fantastische medewerkers die al hun energie stoppen in het realiseren van onze droom voor Work System. Hierdoor kunnen wij onze klanten geweldige producten en service aanbieden.

EEN MODULAIR STELLINGSYSTEEM

Met onze innovatieve productontwikkeling en geavanceerde productiemethoden biedt Work System haar klanten slimme systeemoplossingen voor hun voertuigen tegen concurrerende prijzen.
Omdat de behoeften van onze klanten verschillen, hebben we een modulair assortiment systeemoplossingen ontwikkeld welke aan alle eisen van de klant kunnen voldoen. Onze systemen behoren tot de meest flexibele in zijn soort in Europa. Alle planken zijn modulair opgebouwd, zodat ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen Work System's systemen flexibel worden uitgebreid vanwege hun modulariteit. U hoeft dus niet alles in één keer te kopen. Mocht u in de toekomst bijvoorbeeld een extra ladekast nodig hebben, dan kunt u deze eenvoudig aan uw bestaande stellingsysteem toevoegen.

KWALITEIT

Kwaliteit is belangrijk voor ons. We luisteren naar de feedback van onze klanten en onze stellingsystemen worden regelmatig getest en verbeterd. We gebruiken de modernste simulatietechnieken en sturen kritieke onderdelen van ons assortiment naar het SP Technical Research Institute in Zweden voor crashtests.
De materialen die we gebruiken in de productie worden meestal verwerkt door robots, wat zorgt voor hoge precisie en lagere productiekosten. Alle lades lopen op rails met kogellagers, wat betekent dat ze ook soepel kunnen worden bediend wanneer ze zwaar beladen zijn.
We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten aan uw behoeften zullen voldoen. Daarnaast bieden wij u graag een gratis garantie van 36 maanden op ons hele assortiment systemen voor bedrijfswageninrichting in voertuigen (de Algemene Voorwaarden zijn hierbij van toepassing).

VEILIGHEID

Voor de meeste van onze klanten zijn het meest efficiënte gebruik van het laadvermogen en de werktijd van hun bedrijfswagen de twee belangrijkste factoren die van invloed zijn op hun aankoopbeslissing. Velen vergeten echter de belangrijkste factor: veiligheid. Het veilig vastzetten van alle materialen en gereedschappen in uw auto beschermt niet alleen u maar ook anderen tijdens het besturen van uw voertuig. Bekijk onze productvideo's om te zien wat er kan gebeuren als de lading niet veilig werd vastgezet tijdens een aanrijding.

image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?