Bedrijfswageninrichting

Wij ontwikkelen en verkopen bedrijfswageninrichting voor bestelwagens en andere bedrijfsauto. Een auto-inrichting met een modulair systeem optimaliseert de workflow, de ruimte en de veiligheid van uw mobiele werkplek. Ons assortiment bestaat uit eenvoudige en geavanceerde opslagsystemen voor bestelwagen met rekken en planken, die veelal kunnen worden voozien eindstukken en reksystemen. Dankzij ons uitgebreide assortiment lades, ladegeleiders, verdelers en meer, kunnen wij een interieursysteem ontwerpen dat perfect is afgestemd op u, uw bedrijf en uw voertuig.
Bedrijfswageninrichting voor de linkerzijde Prijsvoorbeeld 335

Bedrijfswageninrichting linkerzijde

Een bedrijfswageninrichting op maat voor de linkerzijde in een bestelwagen die bijdraagt tot netheid en overzichtelijkheid.
Toon 577 producten in de categorie
Bedrijfswageninrichting voor de rechterzijde Prijsvoorbeeld 368

Bedrijfswageninrichting rechterzijde

Een bedrijfswageninrichting op maat voor de rechterzijde in een bestelwagen die bijdraagt tot netheid en overzichtelijkheid.
Toon 376 producten in de categorie
Grote ladeblokken voor uw voertuig Prijsvoorbeeld 885

Grote ladeblokken

Optimaliseer uw opbergmogelijkheden met een of meer ladeblokken
Toon 18 producten in de categorie
Gereedschapshouder voor uw bedrijfswagen. Prijsvoorbeeld 127

Gereedschapshouders

De gereedschapshouders zijn leverbaar voor zowel de binnen- als de achterdeuren.
Toon 95 producten in de categorie
Laadhellingen en takels voor uw bedrijfswagen. Prijsvoorbeeld 2003

Laadplatforms en takels

Machinehellingen, laadplatforms, achterpaneel hellingen, laadplatforms en takels zijn producten die het hijsen van zware lasten gemakkelijker maken en een goede toegankelijkheid bieden.
Toon 5 producten in de categorie
Dankzij onze rekken voor bestelwagens houdt u uw bedrijfsauto (bijvoorbeeld voor aannemers, loodgieters en elektriciens) of privévoertuig op orde. Alles ligt of staat netjes op zijn plek, waardoor u minder tijd kwijt bent aan het zoeken naar uw gereedschap. Vanwege onze ervaring, uitgebreide kennis en bewezen kwaliteit – en niet te vergeten onze strenge eisen voor productontwikkeling en -testen – zijn wij een toonaangevende speler in onze branche.

Onze bedrijfswageninrichting voor bestelwagens worden in Zweden gemaakt, hebben crashtests ondergaan en krijgen 5 jaar garantie mee. Al onze rekken voor bestelwagens zijn getest door SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (de Zweedse evenknie van TNO). Dit betekent dat u ervan uit kunt gaan dat ze op het gebied van veilig helemaal in orde zijn. We hebben allerlei standaardoplossingen voor individuele voertuigen, maar we hebben ook speciale oplossingen die geschikt zijn voor zeer specifieke doeleinden.

image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?

loader