OVER ONS

OVER ONS

Work System heeft een passie voor wagenuitrustingen, bedrijfswageninrichting en accessoires voor dienstauto's. Met onze betaalbare premium oplossingen creëren we orde in uw werkomgeving zonder afbreuk te doen aan de veiligheid. Dankzij ons brede assortiment kunnen we een complete oplossing op maat maken voor uw dienstauto. We bieden bovendien een snelle levering, installatie en uitgebreide garanties.

HET VERHAAL VAN ONS MERK


OVER ONS

Work System werd in 2009 opgericht in Forserum door Jonas Hallenborg en David Nord. Een innovatieve productontwikkeling in combinatie met getalenteerde medewerkers heeft de basis gelegd voor het succes van vandaag. De eigendomsstructuur van Work Systems is verder versterkt met de hulp van de huidige hoofdeigenaars, Entreprenör Invest AB, dat eigendom is van de stichting van de IKEA-oprichter, Ingvar Kamprad. Door de continue groei is Work System nu vertegenwoordigd in 23 vestigingen en Pro Partners in heel Zweden, maar ook in Noorwegen, Finland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en België. Het doel is ons te blijven ontwikkelen om u als klant de best mogelijke oplossingen te kunnen bieden op het gebied van bedrijfswageninrichting, wagenuitrusting en service. Welkom bij Work System en neem vandaag nog contact op met ons. Wij stellen snel een voorstel op voor uw bestelwagen tegen de beste prijs op de markt.

Sinds de oprichting is Work System sterk gegroeid en uitgebreid. Het bedrijf werd 5 maal bekroond met de Gazel-onderscheiding en de titel Supergazel van het vaktijdschrift "Dagens Industri", wat de toonaangevende rol van het bedrijf binnen zijn vakgebied bevestigd.

WAAROM MOET U WORK SYSTEM KIEZEN?

Work System biedt hoogwaardige oplossingen tegen de beste prijs en met de beste service op de markt. Met de focus op wagenuitrusting, bedrijfswageninrichting en accessoires creëren we orde en netheid voor een optimale efficiëntie en de best mogelijke werkomgeving en veiligheid voor bedrijfswagens. Met het hoofdkantoor in Tenhult, Zweden, helpen we onze klanten vandaag via 10 eigen filialen en een aantal toegewijde Pro Partners op de Noord-Europese markt.

Work System is een One-Stop-Shop, waar u alles vindt wat u nodig hebt op het gebied van uitrusting om uw dienstauto volledig aan te passen aan uw behoeften. Al onze inrichtingen zijn modulair opgebouwd, zodat ze precies aan uw specifieke behoeften kunnen worden aangepast. Onze prioriteit is uw bedrijfswagen en onze oplossingen kunnen u helpen uw dagelijks leven veiliger en efficiënter te maken.

VEILIGHEID EERST – ALTIJD!

Wij beschouwen veiligheid als een van de belangrijkste prioriteiten en we voeren dan ook crashtests uit op onze installaties en producten om ervoor te zorgen dat het ontwerp en de constructie de beste en veiligste op de markt zijn. Er bestaan nog geen veiligheidseisen voor de bedrijfswageninrichting, maar we zorgen ervoor dat onze tests zorgvuldig worden uitgevoerd en dat onze oplossingen veilig en op hun plaats blijven in geval van een ongeval.

Dit omvat alles van EHBO-koffers tot veiligheid in het geval van een botsing. Bij een ongeval is het voor ons belangrijk dat onze klanten kunnen rekenen op de best mogelijke inrichting voor de best mogelijke afloop.

Veiligheid in het geval van een botsing maakt altijd een integraal onderdeel uit van ons productontwikkelingsproces en kan worden samengevat in:

- FEM-simulaties
- Druktesten in ons eigen testlab
- Testen van aanrijdingen door derden
- As-built crashtests op ware grootte – bekijk ons nieuwste project.
- Alle installateurs van Work System-bedrijven en Pro Partners in alle landen zijn getraind en gecertificeerd voor installaties om een maximale veiligheid te garanderen in het geval van een botsing.  

BEKIJK ONZE NIEUWSTE CRASHTEST

FOCUS OP HET MILIEU

Work System streeft er altijd naar hun milieuvoetafdruk zo klein mogelijk te houden. De vestiging in Tenhult (het hoofdkantoor) wordt grotendeels geëxploiteerd door een eigen PV-park van 1000 m² op het dak. Er wordt veel aandacht besteed aan het gebruik van gerecycled materiaal, zoals de populaire modulaire bakken van het bedrijf, die gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic.

ONZE WAARDEN

SNELHEID

Bij Work System is het belangrijk dat we snel beslissingen nemen, snel offertes opstellen en snelle leveringen aanbieden.


TROTS

Bij Work System mogen we trots zijn op alles wat we doen, of het nu gaat om een offerte, een tekening of een geïnstalleerd voertuig.


EENVOUD

Work System moet gemakkelijk bereikbaar zijn en tegelijkertijd een eenvoudig beleid voeren en eenvoudige beschrijvingen hanteren.


AMBASSADEUR

Bij Work System zijn we allemaal verkopers en trotse ambassadeurs, wat betekent dat we correct omgaan met elkaar en onze klanten.

loader