Bedrijfswageninrichting rechterzijde

De inrichting van de rechterzijde in een bestelwagen vormt vaak een aanvulling op de inrichting aan linkerzijde. Maar het kan ook net zo goed afzonderlijk werken, afhankelijk van uw behoeften. We passen het de inrichting aan om het optimaal te laten werken voor u en uw bedrijf. De basis van onze inrichtingen zijn panelen en legplanken. Samen met verschillende ladecombinaties, sledes, tussenschotten en nog veel meer, kunnen we een systeem creëren dat perfect is afgestemd op u en uw bedrijf. Wij kunnen u tal van slimme oplossingen aanbieden en alle inrichtingen zijn van Zweedse makelij en getest door SP (Zweedse Technische Onderzoeksinstelling). Dat biedt zekerheid, niet in de laatste plaats op het gebied van veiligheid.

H-SDH4-420 Bedrijfswageninrichting voor Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2

Bedrijfswageninrichting voor de rechterkant van uw Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2 met optimale opslagcapaciteit en makkelijk bereikbare lades voor het kleinere assortiment.
919
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

H-SDH4-420 Bedrijfswageninrichting voor Mercedes Vito Lang

Bedrijfswageninrichting voor de rechterkant van uw Mercedes Vito Lang met optimale opslagcapaciteit en makkelijk bereikbare lades voor het kleinere assortiment.
837
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

H-SDH4-420 Bedrijfswageninrichting voor Ford Custom L2

Bedrijfswageninrichting voor de rechterkant van uw Ford Custom L2 met optimale opslagcapaciteit en makkelijk bereikbare lades voor het kleinere assortiment.
863
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

H-SDH4-420 Bedrijfswageninrichting voor Ford Custom L1

Bedrijfswageninrichting voor de rechterkant van uw Ford Custom L1 met optimale opslagcapaciteit en makkelijk bereikbare lades voor het kleinere assortiment.
850
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

H-SDH4-260 Bedrijfswageninrichting voor Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2

Bedrijfswageninrichting voor de rechterkant van uw Talento, NV300, Vivaro & Trafic L met makkelijk bereikbare lades voor het kleinere assortiment.
870
Excl. 21 % BTW
Toevoegen

LD42 bedrijfswageninrichting voor Expert, Jumpy, Vivaro, Scudo & ProAce L2

Bedrijfswageninrichting met een gemakkelijke toegang tot de laden met kogellagers bij de zijdeur van de Expert, Jumpy, Vivaro, Scudo & ProAce L2.
817
Excl. 21 % BTW
Toevoegen
image
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?

loader