Tips & uitleg

Waarom zou je een auto-inrichting moeten hebben?

Waarom zou je een auto-inrichting moeten hebben?

Met een auto-inrichting in je auto zorg je ervoor dat je altijd het juiste assortiment bij de hand hebt tijdens je werkdag. De praktische voordelen van orde en netheid zijn misschien duidelijk, maar laten we eens wat dieper ingaan op wat je kunt besparen aan tijd, geld en middelen.

Zelfs als het werk dat je overdag doet gepland is en de producten zijn ingekocht, kunnen er onverwachte behoeften ontstaan. Dan moet het assortiment in je werkbus beschikbaar zijn als een aanvulling, zodat je onnodige reizen kunt vermijden. Met een doordachte inrichting in de auto kun je gemiddeld één reis naar de groothandel per dag besparen. Dat betekent een tijdsbesparing van 165 uur en een besparing van 41.250 kronen per jaar. Het vermindert ook de klimaatimpact met 330 kg kooldioxide-uitstoot.

Met een auto-inrichting in de auto kun je besparen:

3.645 euro

165 UUR  

330 KG CO2-UITSTOOT


Een auto-inrichting is ook cruciaal voor de veiligheid bij een botsing. Als er een ongeluk gebeurt, is het belangrijk dat gereedschap en andere apparatuur goed verankerd zijn om geen verdere schade aan de bestuurder en de auto te veroorzaken. Al onze inrichtingen worden getest op botsingen volgens de branche standaard NS286 om maximale veiligheid voor onze klanten te garanderen.


De berekening is gebaseerd op één bespaarde reis per dag. We hebben gerekend met een reis van 10 km heen en terug, wat ongeveer 45 minuten duurt, met een kleine bestelwagen die 150 g kooldioxide per kilometer uitstoot. De nettokosten van een werknemer rekenen we als 250 kr per uur.
loader