Nieuws

Nu lanceert een mobiele oplaadoptie voor batterijen van Husqvarna

Nu lanceert een mobiele oplaadoptie voor batterijen van Husqvarna

NU KAN LANDSCHAPS- EN BOOMVERZORGINGSPROFS DE BATTERIJEN VAN HUSQVARNA NU RECHTSTREEKS IN DE WERKBUS OPLADEN

Het is met grote vreugde dat we bij Work System dit partnerschap met Husqvarna kunnen presenteren.
In samenwerking met Husqvarna heeft Work System een mobiele oplaadoptie ontwikkeld voor de batterijen van Husqvarna, speciaal aangepast voor professionals in landschaps- en boomverzorging. Deze nieuwe oplossing vermindert de noodzaak van tijdrovende reizen heen en weer om batterijen op te laden of te vervangen en bereikt een verlengde batterijduur en -capaciteit voor een dag werk door de batterijen 's nachts op te laden.

Landschaps- en boomverzorgingsprofessionals krijgen nu mobiele batterijopladeroplossingen aangeboden die het werk naar een nieuw niveau tillen. De oplossing is verkrijgbaar in drie verschillende varianten maar kan ook op maat worden gemaakt naar de wensen van de klant. Samen met op maat gemaakte voertuiginrichting die in de auto wordt geïnstalleerd, worden klanten een totaaloplossing geboden die de opslag en het opladen van de batterijen, accessoires en producten van Husqvarna ondersteunt.

Bespaart tijd en verhoogt efficiëntie

Nu men niet langer gebonden is aan de beperkingen van traditionele krachtbronnen, kan men in plaats daarvan ervoor zorgen dat alle essentiële gereedschappen gemakkelijk toegankelijk zijn op locatie. Dit vermindert op zijn beurt de noodzaak van tijdrovende reizen heen en weer om batterijen en gereedschappen op te laden of te vervangen.
— We begrijpen de uitdagingen waarmee park- en boomverzorgingsprofessionals worden geconfronteerd als het gaat om het leveren van uitzonderlijke resultaten op tijd. Onze mobiele batterijbeheeroplossing, in samenwerking met Work System, stelt een nieuwe standaard voor efficiëntie, gemak en duurzaamheid in het groenbeheer en de boomverzorgingsbranche. Daarnaast bieden we onze klanten op maat gemaakte aanpassingen aan hun voertuigen aan, zegt Björn Trotzig, Productmanagement Batterij & Lader bij Husqvarna.
– Onze expertise op het gebied van voertuiginrichting, gecombineerd met Husqvarna's diepgaande kennis van de branche, zal een totaalervaring creëren voor professionals. We kijken ernaar uit om oplossingen te leveren die de landschaps- en boomverzorgingsbranche naar een nieuw tijdperk zullen leiden, zegt Jonas Hallenborg, CEO van Work System.

Alle gereedschappen bij de hand 

Het batterijsysteem wordt naadloos geïntegreerd in het voertuig, waardoor landschaps- en boomverzorgingsprofessionals al hun gereedschappen bij de hand kunnen hebben. Dit vermindert de moeite van het laden en lossen van zware apparatuur en maakt elk project efficiënter.

Gemaximaliseerde bedrijfstijd 

De batterijen van Husqvarna worden rechtstreeks in het voertuig opgeladen en bereiken een verlengde batterijduur en -capaciteit voor een volledige dag werk door de batterijen 's nachts op te laden. Hierdoor kunnen gebruikers zich concentreren op het werk zonder zich zorgen te maken over onderbrekingen. De batterijoplossing garandeert een ononderbroken workflow, zelfs bij de meest veeleisende projecten.

Contacteer uw verkoper voor meer informatie over de producten! 

loader